Klubnyheder

W1siziisijiwmtkvmdqvmdivmwwzmgkyzxi5zv8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfnzi4edkwchguanbnil1d?sha=9050953d3b211320

Vi er stolte...

30. april 2019, 16.34

Det er altid med lige dele forventningsfuld glæde og spænding, at vi mødes Langfredag morgen og tager hul på årets Kolding Cup.

I år havde vi dog alle en rigtig god fornemmelse i maven: vi oplevede, at vores planlægning var bedre og mere velforberedt end de forgangne år. Det håber vi også I mærkede i jeres færden på skolerne og i hallerne.

Der skal herfra lyde en stor tak for en fantastisk Påske. En særlig tak til alle jer; trænere, forældre, spillere, søskende, bedsteforældre og øvrige frivillige, der har gjort det muligt endnu en gang at afvikle Kolding Cup. Det var også dejligt at møde mange af jer i forbindelse med åbnings-ceremonien, hvor vi sammen mærkede suset fra de mange glade og forventningsfulde spillere, trænere og supportere fra ikke færre end 8 forskellige nationer. Det er øjeblikke som dette, der gør hele arbejdet værd, og vi håber at kunne gøre også denne oplevelse til en af mange gode traditioner i forbindelse med Kolding Cup. Vi bliver virkelig stolte, når vi oplever, hvad vi kan lykkes med i KIF Håndbold, når vi sætter os fælles mål og når dem sammen.

Men Kolding Cup er ikke kun et spørgsmål om klubfølelse og gode håndboldoplevelser, det er i høj grad også et spørgsmål om økonomi. Kolding Cup bidrager med ca. 400.000 kr. direkte til ungdomsarbejdet i KIF Håndbold. Til Kolding Cup i år deltog ca. 130 KIF spillere, det betyder, at hver spiller har ”indtjent” ca. 3.000 kr. til klubkassen. Så med gennemsnitlig 3 vagter pr. deltager har hver vagt – skolevagter, halvagter, madvagter osv. - altså bidraget med ca. 1.000 kr. til klubkassen. De penge gør en kæmpe forskel for ungdomsarbejdet i KIF, og allervigtigst er de med til, at vi kan give vores medlemmer endnu bedre forhold.

Selvom vi har gjort det bedste vi kan, er vi selvfølgelig også opmærksomme på, at vi kan blive bedre. Vi håber derfor, at I vil komme med både ris og ros og konkrete forslag og tiltag, der kan forbedre oplevelsen for både vores gæster, vores egne spillere og for jer som frivillige. Send venligst jeres input til: mike.thanning@outlook.dk. Så kan vi tage det hele med, når vi allerede lige om lidt begynder at planlægge Kolding Cup 2020. På forhånd mange tak.

I vores møde med jer frivillige har vi mødt stor entusiasme, engagement og masser af gode ideer. Og måske sidder nogle af jer med lyst til at være en del af styregruppen? Det kan være i rollen som medansvarlig for planlægning af vagter, praktikaliteter omkring bespisning, afvikling af åbningsceremonien mm: kontakt os meget gerne på mike.thanning@outlook.dk, så vi kan fortælle lidt om vores arbejde med at forberede og afvikle Kolding Cup.

Endnu en gang en stor TAK til jer alle for en uforglemmelig Påske i håndboldens tegn - og på godt gensyn i hallen. 

Mange sportslige hilsner 

Kolding Cup Styregruppe


Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmdqvmdkvm2ply2puc241ml8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfqxbwxze2mhg2mdbwec5qcgcixv0?sha=752d751c82074fcc