Klubnyheder

Glædelig jul og godt nytår.

17. december 2019, 15.57

Hermed ønskes alle i og omkring Kolding IF Håndbold en glædelig jul og et godt nytår.

Herreholdet i Ligaen mangler en enkelt kamp før juleferien på lørdag i Lemvig. Kampen kan ses i uddrag på TV, men håndbold skal ses live, så vi håber på god opbakning i hallen.

Mellem jul og nytår er der 7 af vores hold i u13, u15 og u17, der deltager i Skjern Bank Jule Cup. Ca. 90 spillere og ledere deltager fra KIF.

Efter nytår starter træningen op igen d. 2.1. og de første kampe er d. 5.1., hvor turneringen starter igen. Kampprogrammet meldes ud i de kommende dage.

KIF afholder Håndboldens Dag lørdag d. 11.1., hvor der er aktiviteter for alle vores hold. Der er træning for U4, U6, U7, U8, U9 og U11 og KIF Kidz fra 11-12.30, hvor børnene må tage forældre eller en ven med til træning. Efter frokost, der kan købes i hallens cafeteria, er der turneringskampe for U13, U15 og U17 holdene.

Vi har meget positive meldinger på vores påskestævne i 2020. Der er næsten udsolgt og mange udenlandske klubber kommer på besøg i Kolding. Vi arbejder stenhårdt på at få fundet plads på skolerne til alle vores deltagende gæster. Det tegner til endnu et rekordår.

Vi åbner op for tilmelding til Håndboldskole i uge 32. Tilmelding åbner ca. 1. februar og det gælder om at være hurtig, for der er kun plads til de første 120 deltagere og her oplever vi også stigende søgning.

Vi glæder os til et super håndboldår i 2020...

God ferie til jer alle.