Klubnyheder

Status fra KIF Håndbold mandag d. 23. marts 2020

23. marts 2020, 11.43

Hold op, hvor vi savner håndbold, vores holdkammerater og dagligdagen i vores forening! 

Vi er, som resten af Danmark, ramt af COVID-19 og de restriktioner som regeringen har indført. 

Tænk, for kun godt en uge siden, var vi en forening med masser af planlagte aktiviteter. De sidste spændende kampe i turneringen skulle spilles, vi havde udsigt til vores fælles Kolding Cup og mange flere spændende planer. 

Konkret betyder situationen, at administrationen ikke er tilgængelig. Alle foreningens normale og fremtidige aktiviteter er sat på hold indtil videre, men vi glæder os alle sammen helt vildt til igen at kunne mødes i hallen til træning, til igen at kunne give vores holdkammerater en high-five, når de har lavet en fed detalje og til igen at være en aktiv del af vores forening, KIF Håndbold.

På det sportslige plan er vi selvfølgelig i fuld gang med at se fremad, og vi har allerede styr på rigtig mange detaljer til næste sæson. Lige nu ved vi bare ikke, hvornår vi kan starte foreningens dagligdag igen. Det vi dog med sikkerhed ved er, at vi har en mission om, at det KIF Håndbold vi havde for 2 uger siden, er det samme KIF Håndbold, som vi har, når vi mødes igen - forhåbentlig snart.

Selvsagt presser situationen foreningen voldsomt økonomisk bl.a. fordi vi har måttet aflyse Kolding Cup, som er foreningens primære indtægtskilde. Bestyrelsen arbejder på tiltag som skal bringe vores forening på ”den anden side”, og som sikrer, at vi kan starte op i samme høje standard, som vi alle kender det.

Situationen kræver, at vi som spillere, forældre, bestyrelse og forening er tålmodige og udviser forståelse for, at tingene ikke er som de plejer at være.

Når vi har informationer at dele med jer, vil de blive kommunikeret løbende på kifhaandbold.dk og på Facebook.

Den noget specielle situation giver naturligvis anledning til en række spørgsmål omkring kommende begivenheder og andre ting. Ved akutte spørgsmål kan bestyrelsen kontaktes som følger:

 

- Sportsrelateret til Gitte Thomsen på gbot84@gmail.com

- Økonomi til Thomas Christensen på tc@kif.dk

Vi vil opfordre jer til at følge myndighedernes råd og vejledning, som vi også gør, så vi kan få vores håndboldliv og sociale relationer tilbage hurtigst muligt!

 

På snarligt gensyn.

 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for KIF Håndbold

Klubnyheder