Rasmus Bjerg koncert 31. august

De sidste informationer angående koncerten (29/8-2019)

Velkommen til Rasmus Bjerg koncerten ”John” i Sydbank Arena

Kære gæster

Nu er ventetiden endelig ved at være ovre, og vi er klar til at byde jer alle velkommen til den koncert hyldest Rasmus Bjerg med stor ros har vist John Mogensen gennem hele foråret og sommeren. Ja, faktisk er det sidste gang gode gamle John får Dybbøl Mølle til at male i denne omgang. Vi er meget beæret over, at det bliver vores faciliteter, der danner ramme om dette.

Vi sender jer denne lille hilsen for, at vi alle kan være så klar som overhovedet muligt til lørdagens fest.

Vi bliver 1.300- 1.400 gæster, så der skal nok komme gang i sagerne, også selv om hallen er stor.

Medbring jeres billetter

Det er naturligvis vigtig, at I medbringer jeres billetter enten elektronisk eller i printet form. Alle gæster får scannet deres billetter ved hovedindgangen når I ankommer, og får i den forbindelse armbånd på, så det er nemt at komme rundt i hallerne.

Det er ligeledes vigtig, at de ca. 350, der har købt spisning også medbringer denne billet og ligeledes gør opmærksom på dette når I bliver scannet. Det er nemlig to forskellige armbånd, der gives til dem der skal spise og dem der ikke skal.

Parkering

Der forefindes en del p-pladser rundt om Sydbank Arena, så parkering er som udgangspunkt ikke et problem. Ser der lidt fyldt ud på pladsen foran hallen, så forefindes der ligeledes en del pladser bag ved hallen, ved at køre venstre om parkeringspladsen og fortsætte op langs hallen.

Vi kan oplyse, at vi har været i kontakt med Taxa, så de ved at vi er samlet en del mennesker i Sydbyen.

Garderobe:

Selv om sensommeren har ramt os, så kan du trykt tage din jakke med. Vi har en garderobe, hvor du mod betaling af 20,- kan opbevare din jakke under hele koncerten.

Sortiment:

Det vil være muligt at købe følgende i forbindelse med koncerten.

Fadøl i 3 varianter fra Vestfyen, pilsner, classic og den populære Ale16.

Et mindre udvalg af flaske øl heriblandt en uden alkohol

Sodavand i flere varianter, danskvand og kildevand

Vin i rød og hvid – kan købes som flasker i forbindelse med spisningen, men kun som glas i selve hallen.

2 cl shots i rør i 3 varianter, Granatæble, Lakrids og Sure meloner

Drinks på dåse i en Gin/ Grape version og en Vodka/ Lime version.

Betaling

Vi modtager kontant betaling alle steder. Det vil også være mulig at betale med MobilePay alle steder. Kolding IF Håndbold har Mobile Pay nummer 563916.

VIGTIG: Vi vil i henhold til rådgivning fra Mobile Pay forbeholde os retten til, at det er personalet i barer og boder der ”swipper” på din mobiltelefon i forbindelse med betaling med Mobile Pay.

Det vil også være muligt at betale med Dankort i billetsalget, i velkomstbaren i foyeren, i baren i forbindelse med spisningen og den store bar til venstre for scenen.

Særlig vigtig til personer med siddeplads

I forbindelse med den sidste planlægning er det blevet besluttet at flyttet scenen. Det betyder at de personer, der har købt billetter med siddeplads på tribune M (balkonen) nu skal sidde på Tribune H. For at gøre dette mindst muligt kompliceret har vi nummeret hele H tribunen med pladsnumre, der er identiske med de billetter I har. I skal derfor ikke gøre noget som helst andet end finde den plads, der står på jeres billet. Der vil naturligvis være hjælpsomme vejledere til at hjælpe hvis nogen skulle få problemer.

Buffet før koncerten

Der er ca 350, der har købt buffet forud for koncerten. Det er vi meget glade for. Der er naturligvis pladser nok i hallen, så det bliver ikke et problem, men vi vil gerne opfordre jer alle til at være hjælpsomme og opmærksomme, når I finder jeres pladser. Tal med hinanden om hvor mange I er i jeres små selskaber og lad være med at lave huller blandt jer når I sætter jer.

Der vil være bordkort til grupper på 5 personer og større. De vil være tydelige ophængt ved indgangen til hal 2 og være på KIF Håndbold hjemmeside under Rasmus Bjerg koncerten fra lørdag morgen.

Vi har fået lidt henvendelser om man kan nå at tilkøbe spisning, men det kan desværre ikke lade sig gøre længere. Du kan til gengæld stadig nå at få naboen eller kollegaen med til koncert. Det er muligt at købe billetter på www.billetten.dk eller i døren helt frem til koncerten starter.

Programmet en sidste gang

Kl. 18.00 Hallen åbner med velkomst bar i foyeren – KIF Koldings Elitespillere giver en hånd i barerne

Kl. 18.30 Buffeten i Hal 2 er klar

Kl. 19.00 Koncertområdet åbner med DJ

Kl. 21.00 Rasmus Bjerg koncert

Kl. 23.00 Rasmus Bjerg går af scenen, men DJ’en fortsætter til kl. 24.00

Kl. 24.00 Koncertområdet lukker, velkomst baren bliver nu farvel og tak for i dag bar

Kl. 01.00 Døren lukkes

 

Vi glæder os til at se jer alle på lørdag i Sydbank Arena og sammen have en rigtig god aften.

Skulle I have et sidste spørgsmål så kontakt os via mail på tc@kif.dk - her vil der være kort svartid op til koncerten.


Med venlig hilsen

Kolding IF Håndbold

Bordplan til koncert buffet

Der er ca 350, der har købt buffet forud for koncerten. Det er vi meget glade for. Der er naturligvis pladser nok i hallen, så det bliver ikke et problem, men vi vil gerne opfordre jer alle til at være hjælpsomme og opmærksomme, når I finder jeres pladser. Tal med hinanden om hvor mange I er i jeres små selskaber og lad være med at lave huller blandt jer når I sætter jer.

Der vil være bordkort til grupper på 5 personer og større. De vil være tydelige ophængt ved indgangen til hal 2 og kan ses her:

Side 1: Bordplan side 1

Side 2: Bordplan side 2

KIF Håndbold arrangerer Rasmus Bjerg koncerten ”John”

Efter nogle års pause er KIF Håndbold nu klar til igen at springe ud som koncertarrangør. Det sker den 31. august, hvor foreningen kan præsentere Kolding drengen Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen.

Rasmus Bjerg har høstet store roser, først for filmen og siden for koncerterne, hvor han på fornemmeste vis spiller den legendariske danske folkesanger. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi kan præsentere ham i vores egne vante rammer i Sydbank Arena til august.

KIF Håndbold har tidligere gjort sig meget i koncerter med blandt andet navne som Lars Lilholt, Kim Larsen, Stig Rossen og ikke mindst 60’er Festen i det store cirkus telt på Kolding Stadion 7 år i træk.

Nu gælder det så en koncert inde i hallen, som jo præcis er bygget til at kunne noget mere end sport, og hvad er så mere oplagt end at huset største bruger KIF Håndbold laver en koncert. Og for så at binde den sløjfe færdig, så havde KIF Håndbold netop Rasmus Bjerg på besøg i Sydbank Arena, da foreningen fejrede sit 75 års jubilæum i juni 2016, så det er jo næsten det vi i sporten verden kalde hjemmebane...

Billetsalget til koncerten John med Rasmus Bjerg købes via på dette link www.billetten.dk

Om koncerten

Foyeren i Sydbank Arena står klar til at tage imod publikum fra kl. 18.00, hvor en bar åbner og den gode stemning tager form.

Salen åbner kl. 19.00 og bliver indrettet således at den faste tribune i nordenden af hallen benyttes som siddepladser. Det vil sige at man sidder højt i salen. Gulvet indrettes udelukkende for stående gæster, med undtagelse af et område forbeholdt kørestole.

Kl. 19.00 vil den musikalske stemning begynde at forme sig. Vores DJ vil sørge for at stemningen stiger således at alle er klar når klokken rammer 21.00 og koncerten starter.

Efter koncerten vil vores DJ sørge for at rammerne er tilstede for at festen kan fortsætte og velkomst baren er klar til servere den sidste øl inden taxaen kommer eller turen går hjem.

Hal 2 kommer til at danne rammen om dagens lækre koncert buffet, som serveres forud for koncerten. Buffet kan kun købes mod forudbestilling.

Koncerten arrangeres af KIF Håndbold og hele overskuddet går til driften af børne- og ungdoms-afdelingen i foreningen.

Følg Rasmus Bjerg på Facebook
Rasmus Bjerg - John
Følg KIF Håndbold på Facebook
Kilk her
Priser:

Siddepladser - 345,- + gebyr

Ståpladser - 285,- + gebyr


Koncert buffet - 140,- ekskl. drikkevarer