Rasmus Bjerg koncert 31. august

W1siziisijiwmtkvmdqvmdivmwwzmgkyzxi5zv8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfnzi4edkwchguanbnil1d?sha=9050953d3b211320
KIF Håndbold arrangerer Rasmus Bjerg koncerten ”John”

Efter nogle års pause er KIF Håndbold nu klar til igen at springe ud som koncertarrangør. Det sker den 31. august, hvor foreningen kan præsentere Kolding drengen Rasmus Bjerg i rollen som John Mogensen.

Rasmus Bjerg har høstet store roser, først for filmen og siden for koncerterne, hvor han på fornemmeste vis spiller den legendariske danske folkesanger. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi kan præsentere ham i vores egne vante rammer i Sydbank Arena til august.

KIF Håndbold har tidligere gjort sig meget i koncerter med blandt andet navne som Lars Lilholt, Kim Larsen, Stig Rossen og ikke mindst 60’er Festen i det store cirkus telt på Kolding Stadion 7 år i træk.

Nu gælder det så en koncert inde i hallen, som jo præcis er bygget til at kunne noget mere end sport, og hvad er så mere oplagt end at huset største bruger KIF Håndbold laver en koncert. Og for så at binde den sløjfe færdig, så havde KIF Håndbold netop Rasmus Bjerg på besøg i Sydbank Arena, da foreningen fejrede sit 75 års jubilæum i juni 2016, så det er jo næsten det vi i sporten verden kalde hjemmebane...

Billetsalget til koncerten John med Rasmus Bjerg købes via på dette link www.billetten.dk

Om koncerten

Foyeren i Sydbank Arena står klar til at tage imod publikum fra kl. 18.00, hvor en bar åbner og den gode stemning tager form.

Salen åbner kl. 19.00 og bliver indrettet således at den faste tribune i nordenden af hallen benyttes som siddepladser. Det vil sige at man sidder højt i salen. Gulvet indrettes udelukkende for stående gæster, med undtagelse af et område forbeholdt kørestole.

Kl. 19.30 vil den musikalske stemning begynde at forme sig. Vores DJ vil sørge for at stemningen stiger således at alle er klar når klokken rammer 21.00 og koncerten starter.

Efter koncerten vil vores DJ sørge for at rammerne er tilstede for at festen kan fortsætte og velkomst baren er klar til servere den sidste øl inden taxaen kommer eller turen går hjem.

Hal 2 kommer til at danne rammen om dagens lækre koncert buffet, som serveres forud for koncerten. Buffet kan kun købes mod forudbestilling.

Koncerten arrangeres af KIF Håndbold og hele overskuddet går til driften af børne- og ungdoms-afdelingen i foreningen.

Følg Rasmus Bjerg på Facebook
Rasmus Bjerg - John
Følg KIF Håndbold på Facebook
Kilk her
Priser:

Siddepladser - 345,- + gebyr

Ståpladser - 285,- + gebyr


Koncert buffet - 140,- ekskl. drikkevarer

W1siziisijiwmtkvmdqvmdkvm2ply2puc241ml8ynzcynf9lsuzfbwfya2vkc2zfcmluz19syxntdxnfqmplcmdfqxbwxze2mhg2mdbwec5qcgcixv0?sha=752d751c82074fcc