Klubnyheder

Gode nyheder på trænersiden til sæson 20-21.

19. december 2019, 18.19

De første navne i trænerkabalen til sæson 2020-2021 er på plads i KIF Håndbold.

Keld Pedersen, der i år har været træner for klubbens hold i U19 Drenge, fortsætter op i seniorrækkerne, og skal være den ansvarlige træner for klubbens herrehold, der netop er rykket op i Jyllandsserien. I samarbejde med ligatrænergruppen og u19 trænerne er målsætningen at fortsætte udviklingen af de unge herrer og forhåbentlig kvalificere sig til og fastholde en divisionsplads i de kommende sæsoner. Flere af de unge spillere er i ligatruppen og de næste spillere fra u19 holdet er helt sikkert på vej.

På u19 drenge årg. 2001 og 2002 er vi lykkedes med at sammensætte et stærkt team. Vi har lavet 3-årige aftaler med 2 trænere, der vender tilbage til trænerteamet i Kolding:

Martin Hummelgaard er i denne sæson træner for U19 Liga i HIK i København, men vender efter en del år i Århus og København, tilbage til Kolding. Martin stammer fra Kolding og vender hjem til byen og til klubben. Vi glæder os meget til at få Martin tilbage i staben.

Peder Sandholm er allerede startet i klubben igen efter flere år også i Århus og København. Peder er allerede nu tilkoblet målmandstræningen i klubben og også morgentræningen på Brændkjærskolen og Realskolen og ikke mindst miniafdelingen, hvor Peder er forældretræner. Peder og Martin er et super stærkt team, som vi forventer os meget af. Det bliver et stærkt team i processen med at lære dygtige unge talenter endnu mere, så de kan komme endnu tættere på ligatruppen.

Søren Hansen fortsætter omkring drengene fra årgang 2002, og vil supplere de 2 andre i teamet.

På u17 drenge har vi koblet 2 velkendte trænere på fra en yngre gruppe:

Bjørn Agerup, der i denne sæson træner u15 drenge, fortsætter op i u17 gruppen med en gruppe drenge, som Bjørn også arbejdede med, da gruppen sidst var samlet. Bjørn er også koblet på morgentræningen, og kører desuden en række skoleforløb i Kolding Kommune for kommunens skoler. Derudover er Bjørn træner i miniafdelingen for de alleryngste.

Som makker til Bjørn, rykker vi også Anders Eriksen op til u17 drenge. Anders kender drengene fra den yngste årgang fra denne sæson, hvor han og Bjørn er en del af teamet i u15 drenge. Dette samarbejde ser vi gerne fortsætte med den kommende u17 gruppe født i 2003 og 2004.

John Christensen, der kender årgang 2003 fra de seneste 3 sæsoner i KIF, vil supplere teamet.

Træningen i de nye grupper starter efter påske, når den nuværende sæson er afsluttet.

I starten af det nye år vil vi løfte sløret for påsætningen af de næste grupper. 

Inden da ønskes I alle en glædelig jul og et godt nytår, og en fortsat god sæson til jer alle.

Klubnyheder