Banko
Banko Showet er udsolgt - vi glæder os

Det er med stor fornøjelse og stor ydmyghed, at vi kan meddele jer alle, at der er udsolgt til KIF Håndbolds store Banko Show 2022.


Vi glæder os helt vildt til at byde jer velkommen i Sydbank Arena på søndag og her de sidste informationer så det bliver den fantastiske dag vi alle håber på.


Vi bliver 750 glade gæster, og med mere end 700 gevinster og en samlet præmiesum på over 300.000,- bliver der helt sikkert noget til de fleste. Vi forventer under kyndig ledelse af Støtteforeningen 1967 at kunne afvikle 10 bankospil og derudover har vi to trækninger af kinesisk lotteri med masser af store gaver. Der vil være sælgere af kinesisk lotteri, der vil gå rundt i salen og sælge lodder. Før første afdeling til den første trækning og i pausen til den anden trækning.


Med denne information vil vi forsøge at gøre praktikken tydelig og lettere for alle.


Ved jeres ankomst til Sydbank Arena skal I tjekker ind i hal 2, hvor I ombytter jeres billet til det første bankohæfte og får armbånd på, så I derefter frit kan gå rundt i Sydbank Arena. En billet giver adgang for en person. I hal 2 vil der være mulighed for køb af mad og drikke og vi kan her gøre reklame for vores U11-afdelings store kagebod. I hal 2 finder vi også dagens store tombola med masser af flotte præmier.


Dørene til Hal 3, hvor Banko Showet afvikles, åbner kl. 12.30, men hal 2 vil være åben lidt før. Der er kun adgang til hal 3 med armbånd. Inde i hal 3 vil der fra starten være mulighed for tilkøb af ekstra bankohæfter, ligesom man køber lodder til det kinesiske lotteri.


Da der bliver fuldt hus opfordrer vi til jeres hjælp med at få alle placeret så let som muligt så alle får en god oplevelse. Kom derfor i god tid og hjælp hinanden og udvis hjælpsomhed og forståelse. 


 Vi glæder os endnu en gang til at se jer og vil gerne sende en stor tak til jer og til de næsten 200 sponsorer der har doneret gaver til Banko Showet. 

Fuldt hus til Banko i 2019
Bankoshow2_1
Billetsalg

Billetsalget er nu åben og du kan købe billet her:


Køb billet her
Opslag i henhold til bekendtgørelse om almennyttige lotterier, vedr. Bankospil den 13/11-2022:


Arrangørens navn og hjemsted: Kolding IF Håndbold, Ambolten 2-6, 6000  Kolding


Formålet med det almennyttige lotteri: Støtte Kolding IF Håndbolds arbejde i moderklubben


Prisen for deltagelse: 75 kr. + gebyr for entre samt 1 bankohæfte


Det samlede antal lodder i lotteriet: 1.500


Gevinsternes antal, art og værdi: 750 gevinster fordelt på hovedpræmier, sidegevinster, is, vin og indkøbsvogne med varer. Samlet værdi 300.000 kr


Det tidsrum, hvori det almennyttige lotteri afholdes (salgsperiode): 13/10-2022 til 13/11 - 2022


Hvor og hvornår offentliggøres resultatet af lodtrækningen: I Sydbank Arena den 13/11-2022


Sted og sidste frist for gevinstudleveringen: 13/11-2022


Hvor og hvornår er et revideret lotteriregnskab offentligt tilgængeligt: 1/2-2023 på www.kifhaandbold.dk


Datoen for hvornår Spillemyndigheden har udstedt tilladelsen: 13/10 - 2022


Hvilke politikredse er tilladelsen gældende for:  Sydøstjylland (6000 Kolding)

Spillemyndigheden_tilladelse_3d_rgb