KIF SportsWear

KIF SportsWear hjælper med tøjbestilling, tryk m.m., når der skal bestilles holddragter.


Ønsker man at supplere garderoben med ekstra træningstøj, købe en bold, drikkedunk eller andre håndbold relaterede rekvisitter, så kan det købes via webshoppen på dette link:


 KIF Håndbold -Klubtøj


KIF SportsWear arrangerer løbende prøvninger. 

 

Det er muligt via sponsorater at udstyre spillere med yderligere tøj/rekvisitter, som også bestilles gennem KIF SportsWear – se mere under KIF Sponsor.

Det er altid muligt at kontakte de ansvarlige for at høre mere om mulighederne ➡

KONTAKT

Profile Image
Ansvarlig KIF Sportswear
Carsten Foder
Profile Image
Ansvarlig KIF Sportswear
Ole Steiniche Nielsen
Profile Image
Bestyrelsesmedlem, Formand for Erhvervsministeriet
Lars Hedegaard

Når man spiller JHF & DHF kampe samt stævner, foregår dette altid i det af klubben specificerede tøjmærke.

Træningskampe er dog fritaget fra ovenstående, hvis træner giver accept heraf.

Spiller sæt er en del af ”Håndboldpakken” gennem klubben og fremskaffe via sponsorater. Spillersættet ejes af KIF Håndbold.


KIF SportsWear bidrager ligeledes med assistance til tryk, placering af tryk, størrelse af tryk osv.

Der stilles ikke krav til fornyelse af spiller sæt ved sæsonstart, men KIF Håndbold vil gerne følge vores LIGA hold og bestræber os på at holdene spiller i spillertøj som LIGA i indeværende sæson eller fra forrige.

Trænere afgører hvorledes der er fælles eller individuel vask af tøjet, Klubben opfordrer dog til at lave en fælles ordning.

Der kommer ikke navn på spiller sæt og nr. fordeles af klubben af hensyn til muligheden for at spille på flere hold i samme årgang samt spille op ad.

Tøjsponsorer håndteres i samarbejde med ELITEN med henblik på at få så ens et udtryk for klubbens hold som muligt.

Det er erhvervsministrene i den enkelte gruppe, som finder en holdsponsor til hvert turneringstilmeldt hold. Holdsponsoren får typisk sit tryk på tøjet – på en ledig plads i forhold til de sponsorer, som støtter både ELITE og moderklubben som tøjsponsor.

Størrelserne af sponsoraterne er ikke låst, men der skal findes minimum en sponsor pr. hold og minimumssponsoratet er meldt ud til erhvervsministrene.

Klubben er behjælpelig med sponsorhæfte, skabeloner til sponsoraftaler, bestillingssedler, billeder, prislister m.m., og assisterer med fakturering og afregning af sponsoraterne.

Når spille tøj fornyes, gøres dette altid til hele gruppen.

Er gruppen i den heldige situation at der er overskydende midler fra S

sponsorater, kan disse anvendes til opvarmningstrøjer, hoodies og meget andet som fremgår af det til erhvervsministeren udleverede sponsorhæfte.


Opnås der sponsorater med tvungen køb gennem andre leverandører, skal disse altid aftales særskilt med den, i bestyrelsen, ansvarlige for KIF SportsWear, se kontakt ovenfor. 

TAK TIL VORES SPONSORER