KIF SportsWear
KIF Sports Wear

KIF SportsWear hjælper med tøjbestilling, tryk m.m.

KIF SportsWear afholder et par gange om året klubsalg, hvor medlemmer kan købe tøj til favorable priser.


Det er kun hos KIF SportsWear at du kan få det originalt KIF H2O trænings og paradetøj.
Spilletøj 21/22

Ansvarlig
File
Carsten Foder
23 73 11 12
Retningslinier

Når man spiller JHF & DHF kampe samt stævner, foregår dette altid i det af klubben specificerede tøjmærke. Dette gælder spillesæt, træningsdragter og lign.

Træningskampe er dog fritaget fra ovenstående, hvis træner giver accept heraf.

Spillesæt, træningsdragter og lign. skal købes gennem klubben. Denne bidrager ligeledes med assistance til tryk, placering af tryk, størrelse af tryk osv.

Der stilles ikke krav til fornyelse af spillesæt ved sæsonstart.

Trænere afgører hvorledes der er fælles eller individuel vask af tøjet.

Træner og erhvervsministre afgør, om tøjet skal påføres navn, og om tøjet gives til den enkelte spiller efter hver sæson eller indsamles til brug næste sæson.

Køb af tøj til eget brug kan foretages på shoppen eller til vore klubdage, som afholdes 2 gange årligt, og hvor der altid vil være gode tilbud.

Praktikken

Det er erhvervsministrene i den enkelte gruppe, som finder sponsorer.

Størrelserne af sponsorarterne er ikke fastlagt, ligesom antallet heller ikke er det. Det er erhvervsministrene i de enkelte grupper der styrer dette.

Klubben er behjælpelig med skabeloner, bestillingssedler, billeder, prislister m.m., og assisterer med fakturering og afregning af sponsoraterne.

Når spilletøj fornyes, gøres dette altid til hele gruppen. Med fordel trykkes spilletøjet i fortløbne numre, således den enkelte altid vil kunne spille i en passende størrelse, uanset hvilket hold i gruppen de repræsenterer.

Er gruppen i den heldige situation at der er overskydende midler fra sponsorater, kan disse anvendes til træningsdragter, tasker, strømper m.m. (under hensyntagen til retningslinierne beskrevet på denne side)

Mulighed for yderlige erhvervelse af tøj, via egenbetaling, eventuelt suppleret med sponsorat til gruppens medlemmer, skal gøres med overvejende konsensus og frivillighed i gruppen.