KIF SportsWear

KIF SportsWear hjælper med tøjbestilling, tryk m.m.

KIF SportsWear sælger løbende til events mv. ud af KIF tøj fra lageret, hvor der også er mulighed for køb af tidligere LIGA tøj.

 

Det er muligt via sponsorater at udstyrer spillere med yderligere KIF H2O sportstøj som også bestilles gennem KIF SportsWear – se mere under KIF Sponsor.

Ansvarlig

Profile Image
Carsten Foder

Når man spiller JHF & DHF kampe samt stævner, foregår dette altid i det af klubben specificerede tøjmærke.

Træningskampe er dog fritaget fra ovenstående, hvis træner giver accept heraf.

Spillesæt er en del af ”Håndboldpakken” gennem klubben og fremskaffe via sponsorater. KIF SportsWear bidrager ligeledes med assistance til tryk, placering af tryk, størrelse af tryk osv.

Der stilles ikke krav til fornyelse af spillesæt ved sæsonstart, men KIF Håndbold vil gerne følge vores LIGA hold og bestræber os på at holdene spiller i spillertøj som LIGA i indeværende sæson eller fra forrige.

Trænere afgører hvorledes der er fælles eller individuel vask af tøjet, Klubben opfordrer dog til at lave en fælles ordning.

Der kommer ikke navn på spillersæt og nr. fordeles af klubben af hensyn til muligheden for at spille på flere hold i samme årgang samt spille op ad.

Tøjsponsorer håndteres i samarbejde med ELITEN med henblik på at få så ens et udtryk for klubbens hold som muligt.

Det er erhvervsministrene i den enkelte gruppe, som finder en holdsponsor til hvert turneringstilmeldt hold. Holdsponsoren får typisk sit tryk på tøjet – på en ledig plads i forhold til de sponsorer, som støtter både ELITE og moderklubben som tøjsponsor.

Størrelserne af sponsoraterne er ikke låst, men der skal findes minimum en sponsor pr. hold og minimumssponsoratet er meldt ud til erhvervsministrene.

Klubben er behjælpelig med sponsorhæfte, skabeloner til sponsoraftaler, bestillingssedler, billeder, prislister m.m., og assisterer med fakturering og afregning af sponsoraterne.

Når spilletøj fornyes, gøres dette altid til hele gruppen.

Er gruppen i den heldige situation at der er overskydende midler fra Sponsorater, kan disse anvendes til opvarmningstrøjer, Hoodies og meget andet som fremgår af det til erhvervsministeren udleverede Sponsorhæfte.

Opnås der Sponsorater med tvungen køb gennem andre leverandører, skal disse altid aftales særskilt med den for Sponsorer ansvarlige – se siden KIF Sponsorer.