KIF Sponsor

KIF håndbold er som alle andre sportsklubber afhængig af støtte fra det lokale erhvervsliv. Hos KIF håndbold byder vi alle sponsorer, som kan se sig selv i vores værdier og ønsker at støtte vores forening velkomne.

Som sponsor har du mulighed for at sponsere hele klubben, det enkelte hold, et event eller socialt arrangement.

Det er også muligt at sponsorere med naturalier, til fx Kolding Cup eller det store Banko Show.

Som sponsor får du od over eksponering overfor alle medlemmer og forældre også mulighed for i et aftalt omfang at være tilstede til arrangementer, og du kan få dit budskab frem i hallen, på tøjet, på hjemmesiden, på holdsport, på Facebook og Instagram, ligesom vi er åbne overfor dine forslag til kontakt og eksponering.

Kontakt

Profile Image
Lars Hedegaard

KIF Sponsorafdeling er organiseret således, at der fra KIF moderklubs bestyrelse er en ansvarlig. Under bestyrelsesmedlemmet er det typisk et ad hoc Sponsorudvalg, som er med til at udarbejde koncepter og retningslinjer for KIF Sponsor. Herudover vælges der for hver årgang en erhvervsminister som er ansvarlig for håndtering af sponsorer og holdkasse for det enkelte hold. Det er en af alle disse personer som du kan kontante, hvis du gerne vil være en del klubben igennem et sponsorat.

KIF tøjsponsorer håndteres i samarbejde med KIF ELITE. KIF Håndbold har et ønske om at vi på tværs af hele klubben, amatør som professionel ligner hinanden og alle kan se at vi er en klub. Derfor vil en del tøjsponsorer gå på tværs af ELITE og Moderklub. Det udelukker dog ikke at man kan være sponsor for et enkelt hold eller på en enkelt spiller. Dette sker i samarbejde med de enkelte årganges erhvervsminister. Erhvervsministeren har et Sponsorhæfte, hvori der er oplysninger om sponsormuligheder, tøjpakker med meget mere.

Ønsker du at blive sponsor i KIF er du velkommen til at kontakte den ansvarlige eller tale direkte med erhvervsministeren på den enkelte årgang.

Det er KIF Sponsor som er ansvarlig for KIF SportsWear, som du kan læse mere om på den særskilte side.

KIF har også brug for øvrige sponsorer. Det kan være til et socialt arrangement for et hold eller en gruppe. Vi tager også imod tingsgaver til vores stor BANKO event. Herudover er det muligt at blive Sponsor på KIF håndbolds store håndboldstævne Kolding Cup. Her vil der være mulighed for navnesponsorater, madsponsorater, præmiesponsorater med meget mere. Henvendelse skal igen ske til den sponsoransvarlige.