Awards/Hyldes/Priser

KIF Håndbold instiller Kolding Handball Cup til "Årets Publikumspris 2023".

KIF Håndbold ønsker at indstille stævnet ”Kolding Handball Cup” til årets publikum pris.

Kolding Handball Cup er KIF Håndbolds årligt tilbagevendende påskestævne. Stævnet har været afviklet siden 2005. Stævnet afvikles over 4 dage, og nåede i 2023 sin rekord repræsenteret ved næsten 3.500 spillere, fordelt på 8 nationaliteter. Stævnet bidrager til stor aktivitet i og omkring Kolding i påskedagene med sit store deltagerantal. Vi ved fra byens restauranter og hoteller at mange forældre følger med til Kolding for at opleve stævnet på afstand og får samtidig et indtryk af vores by og alt det smukke den byder på.

Stævnet åbnes langfredag med en stor åbningsceremoni i Sydbank Arena. Alle hold inkl. trænere, officials og frivillige ca. 4.500, deltager i åbningsceremonien. Her præsenteres de forskellige lande og klubber via storskærmene i hallen. Derudover har vi gennem årene inviteret foreninger fra byen (primært gymnastik og dans) til at opvise ved denne store begivenhed. Indslagene har altid bidraget positivt og skabt en festligt ramme.

KIF Håndbold forældre inviteres til at overvære denne festlige åbningsceremoni, der er en helt speciel oplevelse.

Ved afslutningen på ceremonien inviteres alle deltagerne på gulvet af KIF Håndbolds spillere, hvor de introducer deltagerne til en fælles opvarmnings dans vi benytter i KIF Håndbold. Denne dans opfordrer vi alle spillere til at benytte inden kampene. Vi oplever opvarmningsdansen bryder sprogbarrieren mellem alle spillernationaliteterne og skaber et fællesskab på tværs af køn, alder og nationalitet.

Herefter er stævnet officielt igangsat og mere end 600 kampe afvikles lørdag og søndag på 27 baner fra Holsted i vest til Fredericia i øst. Søndag kulminerer det hele i en stor præmieoverrækkelse hvor de vindende hold bliver præsenteret og modtager fortjent hyldest inden de mandag morgen rejser tilbage til deres eget hjørne af Europa.

SYDBANK ARENA

ÅBNINGSCEREMONI 2023

Alexander L. Fuchs

Ungdomslederpris 2023

KIF Håndbolds indstilling til Årets Ungdomslederpris 2023. 


Alexander er en af vores dygtige ungdomstrænere der har udviklet sit trænertalent støt gennem årene. Han startede tilbage i 2017 som minitræner da han var kun 13 år. 


Efter 3 sæsoner her blev han hjælpetræner på U11 piger og rykkede med disse op til U13 sæsonen efter. I år steppede han op som cheftræner for U13 piger og har her udvist både modenhed og sportslige såvel som personlige kompetencer til at varetage udviklingen af pigernes håndboldspil.


Alexander er desuden flittig med at deltage i diverse trænerkurser. Herudover har han været træner på den årlige Håndboldskole de sidste 7 år.


Alexander er selv målmand på 3. division Herre og vil fremover også varetage målmandstræning i KIF Håndbolds børne- og ungdomsafdeling. 


Vi har store forventninger til Alexanders fremtidige træner gerning da han også er en fantastisk klubmand som i høj grad lever op til klubbens værdier.

#klubførholdførdenenkelte