KIF U15 Drenge

Damp på træningen, en almindelig mandag aften.

3. marts 2020, 08.23

Der skal være plads til spontanitet når man træner håndbold i KIF, og det kræver selvfølgelig at man besidder evnen til hurtigt at omstille sig. 

Således udviklede mandag aften sig fra at være en træning der kun omfattede U15 til pludselig at være U15/U17 & U19. Efter egen opvarmning, rullede de grå skillevægge pludselig op i den store hal 1 og så blev der ellers budt ind til samtræning anført af Lasse Boesen. 

Taktstokken blev svunget af Lasse gennem de ca. 2 timer træningen varede, godt hjulpet af gruppernes sædvanlige og trofaste trænere, Bjørn Agerup, Anders Eriksen og Anders Munch. De godt og vel 35-40 spillere blev præsenteret for flere forskellige taktikker og spilformer i løbet af træningen og der blev spidset ører de få gange spillet blev stoppet og der blev serveret nye "guld-korn". 

En aften der igen vidner om at vi har et helt igennem fantastisk set-up i Kolding. Vi har nogle trænere der vil vores klub, vores hold og vores spillere. Og så har vi nogle helt fantastiske unge medlemmer/spillere som udviser stor engagement og passion til den sport de dyrker. 

Stort cadeau til vores klub, det sportslige udvalg og de mennesker der hver dag sørger for at der er et spændende og attraktivt tilbud til alle vores spillere i KIF.  

#kif #kifhaandbold #kifkolding #sammenvindervi