Klubnyheder

TILLYKKE til KIF U17 Drenge der spiller sig til en plads i Ligaen efter nytår.

15. december 2021, 09.16 / 15. december 2021, 13.55

KIF håndbolds U17 årgang, har tirsdag spillet sig i LIGAEN i en tæt og intens krydsspils kamp mod Bjerriingbro-Silkeborg. Kampen blev afviklet i Hobro Idrætscenter tirsdag aften kl. 20:00. Drengene blev fulgt til sejren med 3 trænere på bænken, Anders Eriksen, Jens Svane & Julie Loop.

Der har i U17 1. division været 4 puljer med 5 hold i hver pulje. Drengene har i sæsonens første halvdel spillet sig på en 2. plads i pulje 4, hvor det var Skanderborg Håndbold der stak af med 1. pladsen. Da der kun skal 6 hold med over til Ligaspillet efter ombrydning, skulle de 2 sidste hold findes via krydsspil mellem de 4 2´ere. Derfor blev det til 2 kampe der skulle afvikles i Hobro tirsdag aften, mellem hhv. HEI/VRI & Aalborg (30-27), samt BSH og KIF (23- 25).

Flere af drengene på KIF´s U17 hold, er medlem af KIF´s Håndboldakademi, hvor de i samarbejde med Kolding talent, får rigtig gode rammer for bl.a. at kunne morgentræne 2 gange ugentligt, og dermed dyrke deres håndbold i kombination med studielivet. Generelt er der tale om en stor årgang på U17 i KIF Håndbold, hvor flere af dem har en årelang håndbold relation. De træner håndbold i Sydbank Arena, 3 gange om ugen.

Med denne sejr, træder drengene ind i 2. halvdel af sæsonen efter nytår, hvor der skal spilles spændende kampe mod nogle af Danmarks bedste hold".


Vi er så stolte af jer, drenge. Husk også at være stolte af jer selv. Fortsæt det gode (og hårde) arbejde til træning.