Klubnyheder

Sikke en fest vi har haft…!

21. april 2022, 17.16

Tak for en fantastisk Påske i det bedste selskab. Den sidste skole er lukket og den sidste bus er sendt hjem, fyldt med glade og trætte trænere og spillere. Hallen er ryddet op efter sejrs- ceremonien i går, og stævnekontoret er gjort rent. Det giver tid til at stoppe op, sige tak og reflektere over Kolding Cup 2022 samt at se frem mod Kolding Cup 2023.

 

Og sikke en fest vi har haft i år! Vi har oplevet en masse unge mennesker, der har trængt til igen at have muligheden for at feste og have det sjovt på tværs af alder, køn og nationalitet. Og sikke en fest de har haft og også givet os. Fra åbningsceremonien med 1000 unge mennesker i vildt løb omkring DJ’en midt på banen, over diskoteket lørdag aften til festerne på skolerne den sidste nat. Ikke fulde og dumdristige, men frie og glade – det har vi fået lov at være en del af. Tak. Se stemningsvideo her: IMG_7551.MOV

 

Vi vil også sige mange tak til alle jer; trænere, forældre, spillere, søskende, bedsteforældre og øvrige frivillige, der har gjort det muligt endnu en gang at afvikle Kolding Cup. I vores færden rundt på skoler og i haller på alle tidspunkter af døgnet, er vi blevet mødt med smil og begejstring. Vi har mødt ledere og spillere fra mange af de deltagende klubber, der roser stævnet og glæder sig til at komme igen. Den glæde og begejstring kan kun opnås ved, at alle har ydet en enorm indsats og ageret som KIF’ere hele vejen igennem. Og det skal vi være stolte af: for KIF Håndbold er noget helt unikt! Vi bryster os af at have Danmarks bedste frivillige, og det har I understreget igen i denne Påske. Mange tak for det.

 

Efter 2 år uden Kolding Cup har vi virkelig glædet os til igen at være værter for Danmarks bedste håndboldstævne. Men ærligt også med en smule uro i maven. Kunne vi nu huske det hele og var vi i stand til at få engageret de nye forældre og frivillige, der ikke tidligere har været en del af Kolding Cup. Men alle vores bekymringer er blevet gjort til skamme. Vi har virkelig været imponeret over jeres indsats, proaktivitet og engagement – det har været uvurderligt Tak.

 

Selvom vi har gjort det bedste vi kan, er vi altid interesserede i at blive bedre. Vi håber derfor, at I vil komme med ris og ros og store og små forslag til tiltag, der vil kunne forbedre oplevelsen til næste år. Både for vores gæster og for jer som frivillige.

Send venligst jeres input hurtigst muligt til: mike.thanning@outlook.dk. Så kan vi allerede nu begynde at planlægge et endnu bedre Kolding Cup 2023.

 

I vores møde med jer frivillige har vi mødt stor entusiasme og idérigdom: sidder nogle af jer med lyst til at være en del af styregruppen, det kan være som medansvarlig for planlægning af vagter, bespisning, åbningsceremoni og meget andet, så hører vi meget gerne fra jer. Opgaverne kan være større eller mindre, men alt har betydning og jo flere vi er til at samarbejde om at løfte opgaverne, jo lettere bliver de.

Og så er det både sjovt og virkelig givende at være med til at gøre en forskel for fællesskabet.

 

Endnu engang en kæmpe tak for en uforglemmelig Påske 2022 og på gensyn i hallen.

 

Mange sportslige hilsener

Kolding Cup Styregruppen