Klubnyheder

Nyt trænerteam på U17 drenge til sæson 23/24

16. december 2022, 09.46

KIF Håndbold, har til den kommende sæson lavet aftale med Kenneth Jørgensen og Martin Buk Eriksen, som skal stå i spidsen for U17 drenge årgang 2006/2007.  Martin Buk Eriksen rykker med op fra U15 drenge, hvor han i denne sæson har arbejdet med årgang 2007.


Kenneth Jørgensen, er et nyt bekendtskab i trænergruppen, men har tidligere været ungdomsspiller i KIF og er et kendt ansigt i Håndbold Danmark, både som spiller og træner. Han har spillet Herre LIGA i Fredericia og har også der, trænet U16-U18 Elite. De seneste 5 år, har Kenneth fungeret som assistenttræner i Skanderborg/Århus Herre LIGA. 


Sportslig koordinator Bjørn Agerup udtaler:

Jeg er utrolig glad for og stolt over at vi kan præsentere, et så stærkt trænerteam på U17 drenge til den kommende sæson. Der er ingen tvivl om, at Kenneth kan bidrage med en masse erfaring og hans arbejde med talentudvikling passer rigtig godt, ind i vores strategi i KIF Håndbold. Kenneth ved, hvad der skal til for at gå hele vejen. Han har både som spiller og talentudvikler taget turen fra talent til elite og den erfaring glæder vi os nu rigtig meget til at trække på.

Martin, kom til KIF Håndbold i denne sæson. Han er lynhurtigt faldet til hos os og har været en meget vigtig og super vellidt træner på U15 drenge. Med dette set up føler jeg vi med 100% sikkerhed, kan kalde det for; Danmarks bedste U17 trænerteam.


Kenneth Jørgensen udtaler:

Efter den sportslige ledelse i KIF Håndbold præsenterede ungdoms setup´et for mig, har der ikke hersket tvivl om, at vi er et godt match. Jeg ser frem til igen at arbejde med unge dedikerede talenter, som i KIF Håndbolds rammer, får de bedste betingelser for at udvikle sig sportsligt, såvel som menneskeligt.

Jeg glæder mig til at være en del af KIF Håndbold og i samarbejde med Martin og de øvrige ungdomstrænere, videreudvikle KIF Håndbolds ungdom.


Martin Buk Eriksen udtaler:

Jeg er meget glad for at blive en del af KIF håndbold U17 drenge. Nu har jeg, i det seneste år arbejdet med mange af drengene på U15. At jeg fortsat kan få lov at udvikle og hjælpe de dygtige unge mennesker meget mere, det er og bliver meget spændende. Jeg glæder mig også til at kunne bidrage med at få træningsmiljøet bragt op på et endnu højere niveau, sammen med min nye trænerkollega.


Kenneth og Martin vil, med de øvrige trænere på U19, U23 og håndboldakademiet, arbejde tæt sammen, således vi i fremtiden ser flere LIGA spillere, udsprunget fra vore egne ungdomskuld.


KIF Håndbold